Pracovné ponuky

Služobný úrad Štátna školská inšpekcia, Bratislava

o z n a m u j e,

že miesta školských inšpektorov a ostatné štátnozamestnanecké miesta v služobnom úrade sa v súlade so zákonom č. 55/2017 Z.z. o štátnej službe a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov obsadzujú výberovým konaním.

 

Výberové konania na obsadenie miest školských inšpektorov a ostatných voľných štátnozamestnaneckých miest služobného úradu Štátna školská inšpekcia sa vyhlasujú prostredníctvom registra výberových konaní na ústrednom portáli verejnej správy.

 

Vypísané výberové konania je možné vyhľadávať prostredníctvom odkazu: https://open.slovensko.sk/VK/

 

V súčasnosti je vypísané širšie vnútorné výberové konanie na voľné miesta miesto riaditeľa osobného úradu a miesta školských inšpektorov v ŠIC Prešov.
Uzávierka na podávanie prihlášok do uvedených výberových konaní je 23. mája 2024. Výberové konania sa uskutočnia 11. júna 2024.

 

V súčasnosti sú vypísané aj širšie vnútorné výberové konanie na voľné miesta školských inšpektorov v ŠIC Bratislava, ŠIC Trnava, ŠIC Trenčín, ŠIC Nitra, ŠIC Banská Bystrica, ŠIC Košice a na voľné miesto metodika v ÚIČ, oddelenie metodických činností a tvorby inšpekčných stratégií.
Uzávierka na podávanie prihlášok do uvedených výberových konaní je 28. mája 2024. Výberové konania sa uskutočnia pravdepodobne 18. júna 2024.


22. mája 2024